Ialuset Hyaluronzuur Creme

Nog niet beoordeeld Geef beoordeling
19,99 7,99

Bespaar € 12,00


Omschrijving

Let op! Doos is licht beschadigd tijdens transport, maar is ongeopend.. De tube zelf is ook niet beschadigd.


The Parisian Anti-Aging Secret

Hyaluronzuur is een lichaamseigenstof en een perfect anti-aging middel om het verouderingsproces tegen te gaan. Het op peil houden van de vochtbalans van de huid is cruciaal om het verouderproces te vertragen. Rimpelvorming gaat namelijk hand in hand met het uidrogen en minder flexibel worden van de opperhuid. 

Hyaluronzuur versterkt tevens de huidbarrière waardoor de huid zachter, voller en gladder voelt. Verder zorgt hyaluronzuur voor bescherming door antioxidanten tegen schade door vrije radicalen en kalmeert het de huid.

Gebruik:

De lichte textuur van hyaluronzuur is geschikt voor zowel een droge als vette huid. Het is zo mild dat het ook prima aan te brengen is op een gevoelige huid. Je kunt de stof daarnaast veilig gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Breng het 's ochtends aan na het wassen van het gezicht en ga vervolgens verder met uw normale huidroutine. Indien gewenst kunt u het ook 's avonds nog opsmeren.

Inhoud:

100 grams drukflacon. Door de afgesloten flacon komt er geen zuurstof bij het product. Hierdoor blijven de werkzame stoffen langer goed.

Ingredienten:

hyaluronzuur (natriumzout) (0,2%). Andere bestanddelen: cetearylglucoside, decylester oliezuur, cetearylalcohol en natriumlaurylsulfaat, glycerol, vloeibare sorbitol, sorbinezuur, methyl en propylparabeen, natriumcitraat dihydraat, water.


  • Ialuset Hyaluronzuur Creme Alle Producten

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling