A313 Vitamine A creme

5/5 (4 beoordeling(en)) Geef beoordeling
19,99

Omschrijving

Nu het wereldberoemde Avibon niet meer op de markt is, heeft A313 Vitamine A (0.02%) creme deze iconische plaats ingenomen.

Het is de beste vitamine A creme die momenteel te krijgen is..

Vitamine A creme

Eind jaren 80 ontdekte de Amerikaanse dermatoloog Albert M. Kligman, dat vitamine A niet alleen tegen acne en rosacea (chronische huidaandoening met rode vlekken) helpt, maar ook de structuur van de huid verbetert en veroudering tegengaat. Uit zijn onderzoek is gebleken, dat vitamine A de celdeling van de epidermis stimuleert en zorgt dat de oude hoorncellen zich sneller vernieuwen, waardoor de huid soepeler en zachter aanvoelt. Ook heeft zijn onderzoek aangetoond, dat vitamine A de collageenproductie stimuleert en de doorbloeding van de huid verbetert, het vermindert pigmentvlekken, egaliseert de huidkleur en verzacht fijne rimpels en lijnen.

Gebruik van vitamine A creme

Vitamine A wordt gezien als een medicijn en het is dus extra belangrijk dat de goede dosering wordt gebruikt en langzaam opgebouwd.U brengt de crème ‘s avonds dun aan op een gereinigde huid van de gebieden die moeten worden behandeld. Een hoeveelheid ter grote van een erwt is voldoende voor het hele gezicht. Na 15 minuten intrekken, smeert u een vette crème of zalf over de ingesmeerde huiddelen. Het beste daarvoor is Bepanthen of zoals wijzelf gebruiken; Embryolisse. Deze babyzalf sluit de huid hermetisch af met een vetlaagje, waardoor de huid het beste kan herstellen. Het vette filmlaagje versterkt het effect van crème en voorkomt dat de huid trekkerig, droog en schilferig wordt. Kies  voor een  dagcrème zonder antirimpelbestanddeel (Retinol). Het is belangrijk dat u uw huid tegen UV straling beschermt door een goede SPF factor (bijvoorbeeld in de dagcrème) te gebruiken.

Opbouwschema

Het beste is om te beginnen met om de dag te smeren. Bij een gevoelige huid kunt u er zelfs voor kiezen om te beginnen met slechts eenmaal per week. Better safe than sorry! Na ongeveer een week smeert u twee dagen wel, een dag niet. Na twee weken smeert u dagelijks. De huid is dan gewend aan de crème. Met dit schema kunt u variëren. Als u last hebt van veel schilfering en roodheid, kunt u de frequentie naar beneden brengen. Als u naar de zon gaat, kunt u beter het gebruik tijdelijk helemaal staken en na de vakantie hervatten.

Inhoud: 50 gram

Ingredienten: Synthetic Vitamin A (from concentrate) – oily form (200,000 international units/IU) Other ingredients:Macrogol 400, macrogol 4000, polysorbate 80

Bewaren: Best is om A313 te bewaren in de koelkast en na opening max 4 maanden houdbaar.

Let op! Bij zwangerschap of als u borstvoeding geeft, mag u de crème niet gebruiken. Hetzelfde geldt voor als de huid beschadigd is. Bij rosacea kiest u beter een ander product. Kan de huid irriteren indien er niet voorzichtig opgebouwd wordt. Ook dient u dit product niet te combineren met onbeschermde blootstelling aan zonlicht!  Bij voorkeur niet direct op het ooglid smeren. Als de crème in de ogen, neus of mond komt, goed spoelen met water om de crème te verwijderen.

* FrenchBeauty is niet aansprakelijk voor bijwerkingen. Wij adviseren altijd overleg altijd met uw dokter of huidtherapeut voordat u begint met het gebruik van een nieuw product.

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
50 gram
Merk:
Pharma developpement
  • A313 Vitamine A creme

Beoordelingen (4)

Geef beoordeling