Percutaféine Anti-Cellulite Gel

Nog niet beoordeeld Geef beoordeling
21,99

Omschrijving

Percutaféine gel is een afslankende gel die al vele parissiennes hielp bij het verminderen van cellulite. Cellulite is onderhuidse vet- en vochtophopingen en verklevingen in het bindweefsel. Cafeïne staat erom bekend te kunnen helpen bij het stimuleren van de vetafbraak en het afvoeren van vocht. Daarnaast is het erg belangrijk om te doorbloeding te stimuleren en de onderhuidse verklevingen te verminderen voor optimaal resultaat. Optimaal resultaat wordt verkregen door een combinatie van sporten om het vrijgekomen vet te verbranden, gezond eten en massage van de cellulite gebieden in combinatie met cafeïne gel.

Bij het kiezen van een anti-cellulite crème is het erg belangrijk dat er niet alleen voor het bestanddeel cafeïne wordt gekozen, maar ook wordt gekeken naar de juiste concentratie werkzame stoffen en de juiste hulpstoffen. Cafeïne opzich kan namelijk niet genoeg en snel de huid doordringen om voor zichtbaar resultaat te zorgen.

De hoofdbestanddelen van Percutaféine gel zijn cafeïne, alcohol en cocoaat macrogol 7 glycerol. De hulpstoffen alcohol en cocoaat macrogol 7 glycerol maken dat de cafeïne sneller en dieper in de huid doordringt en de huid zijdezacht achterblijft na het inmasseren.

 

Gebruik: Voor het beste resultaat 2x per dag de te behandelen plekken insmeren met de gel en goed inmasseren op een schone, droge huid. Bij voorkeur ’s ochtends en ’s avonds voor het slapen gaan. Indien u die dag sport is het aan te raden hiervoor de gel aan te brengen. In combinatie met sporten en gezond eten kunt u dan de beste resultaten verwachten.

Inhoud: 192 grams tube 

Ingredienten:

Cafeïne 5 g, 96% alcohol, macrogol 7 glycerol cocoaat (céthiol ET) trolamine, carbomeer (synthalène K), gezuiverd water qs 100 g.Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
192 grams
Merk:
Pierre Fabre
  • Percutaféine Anti-Cellulite Gel Probleemhuid

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling