Cicatryl

5/5 (2 beoordeling(en)) Geef beoordeling
11,99

Omschrijving

Cicatryl is typisch zo’n fantastische, onmisbare crème die iedere Française kent. Ik leerde deze crème helaas kennen na een flinke brandwond van een ovenrek. Mijn Franse buurvrouw tipte dat zij zich bijna wekelijks brandt (ze werkt in de keuken) en dit product ervoor zou zorgen dat de blaren snel weg zouden trekken en minimaal litteken achter zouden laten. Lichtelijk sceptisch begon ik te smeren en binnen twee dagen was er een wereld van verschil te zien. De blaren waren weggetrokken en de wond was mooi dicht gegaan. Deze zalf is antiseptisch/ antibacterieel wat betekend dat het bacteriën doodt. Op deze manier is het zeer effectief bij de behandeling van acne.  

 

Inmiddels gebruik ik het op allerlei wondjes die snel moeten genezen. Snijwondjes, schaafwonden maar ook acné/ puistjes. En keer op keer verbaast deze crème mij hoe snel de huid zich herstelt.

 

Inhoud: 14 sachets van 2 gram

Gebruiksaanwijzing:

Breng 1-2 maal per dag aan op de brandwond, schaafplek, snijwond, puist of ander ongemak. Breng ruimschoots aan op de aangetaste plek en een gebied eromheen. Indien de plek erg pijnlijk is kan je een gaasje insmeren met de crème en zo de wond afdekken. Zeker als de wond open is is dit belangrijk om vuil buiten te houden. Een wond goed schoonmaken voor u deze zalf erop aanbrengt.

 

Ingrediënten

Allantoin: 1.000 g
Guaiazulene: 0.007 g
Para-chloro-meta-cresol: 0.120 g
α-Tocopherol acetate: 0.010 g

Overige ingrediënten:
Methylparaben (E218), propylparaben (E216), light liquid paraffin, Vaseline officinale, mixture of cetostearyl alcohol (90%) and sodium cetearyl sulphate (10%), mixture of cetostearyl alcohol (70%) and sodium cetearyl sulphate (10%) and organic ethoxylated fatty acid (20%), glycerol monostearate, macrogol glycol 400, sorbitol (70% solution), purified water.

 

Contra-indicaties

Bevat  methylparaben (E218) en propylparaben (E216). Deze kunnen voor allergische reacties zorgen. 


Bij twijfel altijd uw dokter raadplegen. Wees voorzichtig tijdens zwangerschap en borstvoeding.Beschikbaarheid:
Uitverkocht
Model:
14 x 2gram
Merk:
Pierre Fabre

Beoordelingen (2)

Geef beoordeling